Gecertificeerd door het:                              

Safetycare Opleidingen B.V. Safetycare Opleidingen B.V. Safetycare Opleidingen B.V.

CCV (code 95)

Om beroepschauffeur te worden, moet u een basiskwalificatie behalen bij het CCV. Dit is een onderdeel van het CBR. De basiskwalificatie bestaat uit examens en toetsen. De behaalde vakbekwaamheid wordt op het rijbewijs aangegeven met de code 95 achter de betreffende rijbewijscategorie. Deze code heeft een geldigheid van vijf jaar.

Om uw bevoegdheid te behouden moet u per vijf jaar minimaal 35 uur nascholing volgen, waarvan zeven uur praktijktraining. Dit geldt zowel voor buschauffeurs als voor vrachtwagenchauffeurs. Wij verzorgen de volgende CCV-cursussen:

EHBO, 7 uur;

EBHO/BHV, 7 uur;

EHBO/Veilig werken langs de weg, 7 uur;

heftruck, 7 uur;

veilig werken langs de weg, 7 uur.


Uw aanmelding gaat als volgt:
u kiest de cursus waaraan u mee wilt doen;
u meldt u via het inschrijfformulier op deze webpagina voor de cursus aan (minimaal twee weken van tevoren), u vermeldt uw BSN én u geeft aan dat het om een nascholing voor het CCV gaat;
Safety Care Opleidingen meldt uw nascholing bij het CCV;
Het CCV verwerkt uw nascholing in het systeem;

U volgt de cursus, doet examen en de cursusuren worden meegeteld voor uw nascholing. Al onze cursussen worden door het CCV als theoriecursussen beschouwd.

Het CCV telt de cursus alleen mee als wij hem vooraf aan het CCV hebben gemeld. Als de cursus pas bij het CCV wordt gemeld nádat u hem heeft gevolgd, dan telt hij niet mee voor uw verplichte nascholing!

Wij maken gebruik van cookies zodat u de website optimaal kunt gebruiken. Tevens voldoen wij aan de Europese privacywetgeving. .